Пляцок секрет монахинь рецепт
Пляцок «Секрет монашки»
Приготовим тесто 1: размягченное масло взбить с сахарной пудрой. Продолжая взбивать добавить поочередно желток и яйцо. Добавить постепенно муку с разрыхлителем, размешать ложкой. Разделить тесто на 2 части. Одну часть теста выложить в форму, застеленную бумагой для выпечки и смазанную маслом. Разровнять руками, смазанными растительным маслом.
Выпекать при температуре 180 градусов 15-20 минут до легкого золотистого цвета.
Во вторую часть теста добавить какао, хорошо вымесить, завернуть в пищевую пленку и положить в морозилку.
Бисквит из теста 2: взбить миксером размягченное масло с сахарной пудрой, добавить по одному желтки, не переставая взбивать.
Добавить в несколько приемов муку, смешанную с разрыхлителем, перемешать ложкой. Выложить в форму, предварительно застеленную бумагой для выпечки, смазанной маслом.
Выпекать при температуре 180 градусов 30-35 минут. Готовый бисквит охладить.
Творожная масса: желтки отделить от белков. Взбить творог блендером с сахарной пудрой, сметаной, желтками и ванильным пудингом.
Натереть в творожную массу замороженное темное тесто. У меня тесто не совсем заморозилось, поэтому я скатала колбаски Ф-8-10мм и разрезала их на кусочки. Осторожно смешать творожную массу с кусочками темного теста, стараясь, чтобы они равномерно распределились в творожной массе.
Добавить взбитые белки.
Форму застелить бумагой для выпечки, положить подпеченный светлый корж из теста 1. Сверху распределить творожную массу.
Выпекать при температуре 175 градусов 60 минут. После выпечки полностью охладить.
Для пудинговой массы: пудинг развести в 1/3 стакана холодного молока. В оставшееся молоко добавить сахар, закипятить и тонкой струйкой влить разведенный пудинг. Варить, постоянно помешивая до загустения. Переложить пудинг в другую емкость и охладить до теплого состояния.
Желе залить 1/3 стакана горячей вода, размешать до его полного растворения. Охладить до комнатной температуры. Размягченное масло взбить миксером, добавляя постепенно пудинг и остывшее желе, до пышного состояния.
Выложить пудинговую массу на остывший творожный корж, разровнять.
Накрыть бисквитом из теста 2.
Сварить шоколадную помадку: в кружке смешать какао, сахар, молоко. Поставить на небольшой огонь и, постоянно помешивая, довести до кипения. Снять с огня, добавить сливочное масло, размешать до его растворения. Залить пляцок помадкой и посыпать дробленными орехами. Поставить в холодильник на 3 часа для застывания.
При подаче нарезать пляцок кусочками. Приятного аппетита!
Ням-ням за 5 хвилин
смачні рецепти для всієї родини
Пляцок «Секрет монашки»
Пляцок «Секрет монашки»
Польський рецепт з книги «Рецепти сестри Анастасії»
Дляформи 25х25
Продукти
Тісто 1:
100 г цукрової пудри
0,5 чл порошку для випічки
Тісто 2:
50 г цукрової пудри
0,5 чл порошку для випічки
Сирний крем:
170 г цукрової пудри
1 пакетик ванільного пудингу
0,5 чл порошку для випічки
Крем Пудинговий з желе:
1 пакетик ванільного пудингу
180 г вершкового масла
1 пакетик червоного желе
Шоколадна глазур
1 ст л вершкового масла
3 ст л какао порошку
5 ст л молока або вершків
Жменя смажених мелених горіхів для посипання
Приготування тіста 1:
Розм’якшений маргарин збийте з цукровою пудрою, додайте по одному яйця, і просіяне з порошком для випічки борошно.
Тісто викладіть у форму вистеленну папером для випічки (форма 25 × 25 см), випікайте близько 20 хвилин при 180 ° С
Орієнтуйтеся, будь ласка, на свою духовку, і стежте за тістом.
Приготування тіста 2:
З підготовлених інгредієнтів (крім какао) замісити тісто.
Розділіть його на дві частини.
Одну поставте в холодильник, а в другу додайте какао, знову замісіть і приберіть в морозильну камеру.
Приготуємо сирний крем:
Розділіть яйця на білки і жовтки.
Масло збийте з цукровою пудрою, додайте яєчні жовтки, сир, пудинг, порошок для випічки, піну збитих яєчних білків.
Заморожене коричневе тісто натріть на крупній тертці. І частинами додавайте все натерте тісто в сирний крем, перемішуючи.
Світле тісто розподіліть по формі, застелене папером для випікання.
Випікайте ПРИ 180 С до золотистого кольору (у мене зайняло 10-15 хвилин).
На випечене тісто, рівномірно розподіліть сирний крем, і випікайте при 175 С близько 45-60 хвилин.
Приготуємо Пудингову-желейний крем:
Розчиніть желе в 1/4 склянки кип’яченої води.
Розчиніть пудинг і цукор в ст 1/4. молока, молоко, що залишилося доведіть до кипіння, влийте пудинг і активно перемішуючи варіть до загустіння. Пудинг остудіть.
Масло збийте до пишності додаючи пудинг, та желе.
Викладіть крем на сирне тісто, і накрийте першим коржем.
Змішайте в ковшику інгредієнти для глазурі, заваріть до загустіння на маленькому вогні, і полийте торт.
Посипте торт меленими горіхами або кокосом!
LiveInternetLiveInternet
—Рубрики
—Музыка
—Поиск по дневнику
—Подписка по e-mail
—Друзья
—Постоянные читатели
—Сообщества
—Статистика
Этот рецепт, найденный в интернете, покорил меня своим разрезом и составом. Сразу же захотелось его испечь! Готовила пляцок со своими изменениями. Результат меня очень порадовал разнообразием вкусов, яркостью разреза! Пляцок стоил потраченного времени на его изготовление!
Ингредиенты:
Приготовление:
Приготовим тесто 1: размягченное масло взбить с сахарной пудрой. Продолжая взбивать добавить поочередно желток и яйцо. Добавить постепенно муку с разрыхлителем, размешать ложкой. Разделить тесто на 2 части. Одну часть теста выложить в форму, застеленную бумагой для выпечки и смазанную маслом. Разровнять руками, смазанными растительным маслом.
Выпекать при температуре 180 градусов 15-20 минут до легкого золотистого цвета.
Во вторую часть теста добавить какао, хорошо вымесить, завернуть в пищевую пленку и положить в морозилку.
Бисквит из теста 2: взбить миксером размягченное масло с сахарной пудрой, добавить по одному желтки, не переставая взбивать.
Добавить в несколько приемов муку, смешанную с разрыхлителем, перемешать ложкой. Выложить в форму, предварительно застеленную бумагой для выпечки, смазанной маслом.
Выпекать при температуре 180 градусов 30-35 минут. Готовый бисквит охладить.
Творожная масса: желтки отделить от белков. Взбить творог блендером с сахарной пудрой, сметаной, желтками и ванильным пудингом.
Натереть в творожную массу замороженное темное тесто. У меня тесто не совсем заморозилось, поэтому я скатала колбаски Ф-8-10мм и разрезала их на кусочки. Осторожно смешать творожную массу с кусочками темного теста, стараясь, чтобы они равномерно распределились в творожной массе.
Добавить взбитые белки.
Форму застелить бумагой для выпечки, положить подпеченный светлый корж из теста 1. Сверху распределить творожную массу.
Выпекать при температуре 175 градусов 60 минут. После выпечки полностью охладить.
Для пудинговой массы: пудинг развести в 1/3 стакана холодного молока. В оставшееся молоко добавить сахар, закипятить и тонкой струйкой влить разведенный пудинг. Варить, постоянно помешивая до загустения. Переложить пудинг в другую емкость и охладить до теплого состояния.
Желе залить 1/3 стакана горячей вода, размешать до его полного растворения. Охладить до комнатной температуры. Размягченное масло взбить миксером, добавляя постепенно пудинг и остывшее желе, до пышного состояния.
Выложить пудинговую массу на остывший творожный корж, разровнять.
Накрыть бисквитом из теста 2.
Сварить шоколадную помадку: в кружке смешать какао, сахар, молоко. Поставить на небольшой огонь и, постоянно помешивая, довести до кипения. Снять с огня, добавить сливочное масло, размешать до его растворения. Залить пляцок помадкой и посыпать дробленными орехами. Поставить в холодильник на 3 часа для застывания.
При подаче нарезать пляцок кусочками. Приятного аппетита!
Готуємо разом!
Категорії
Рецепт дня:
Ми в соцмережах
Пляцок “Секрет монашки”
Нам знадобиться:
Інгредієнти розраховано на форму 20 х 20 см.
Для пудингової маси:
Для шоколадної помадки:
Спосіб приготування:
Розпочнемо з приготування тіста №1. Для цього розм’якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою. Продовжуючи збивати додати по черзі жовток і яйце. Додати поступово борошно з розпушувачем, розмішати ложкою. Розділити тісто на 2 частини. Одну частину тіста викласти у форму, застелену пергаментом і змащену маслом. Розрівняти руками, змащеними олією.
Випікати при температурі 180 градусів 15-20 хвилин до легкого золотистого кольору.
До другої частини тіста додати какао, добре вимісити, загорнути в харчову плівку і покласти в морозилку.
Тепер приготуємо тісто №2. Для цього необхідно збити міксером розм’якшене вершкове масло з цукровою пудрою, додати по одному жовтки, не перестаючи збивати. Додати в кілька прийомів борошно, змішане з розпушувачем, перемішати ложкою. Викласти в форму, попередньо застелену пергаментом, змащену маслом.
Випікати при температурі 180 градусів 30-35 хвилин. Готовий бісквіт охолодити.
Перейдемо до приготування сирної маси. Жовтки відокремити від білків. Збити сир блендером з цукровою пудрою, сметаною, жовтками і ванільним пудингом.
Натерти в сирну масу заморожене темне тісто. Якщо тісто не зовсім заморозилося, можна скачала ковбаски Ø 8-10 мм і порізати їх на шматочки. Обережно змішати сирну масу з шматочками темного тіста, намагаючись рівномірно розподілити їх в сирній масі.
Додати збиті білки.
Форму застелити пергаментом, покласти підпечений світлий корж з тіста №1. Зверху розподілити сирну масу.
Випікати при температурі 175 градусів 60 хвилин. Після випічки повністю охолодити.
Для пудингової маси: пудинг розвести в 1/3 склянки холодного молока. У молоко, що залишилось, додати цукор, закип’ятити і тонкою цівкою влити розведений пудинг. Варити, постійно помішуючи до загустіння. Перекласти пудинг в іншу ємність і охолодити до теплого стану.
Желе залити 1/3 склянки гарячої води, розмішати до його повного розчинення. Охолодити до кімнатної температури. Розм’якшене масло збити міксером, додаючи поступово пудинг і тепле желе, до пишного стану.
Викласти пудингову масу на остиглий сирний корж, розрівняти.
Накрити бісквітом з тіста №2.
Зварити шоколадну помадку: в невеличкому сотейнику змішати какао, цукор, молоко. Поставити на невеликий вогонь і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Зняти з вогню, додати вершкове масло, розмішати до його розчинення. Залити пляцок помадкою і посипати подрібненими горіхами. Поставити в холодильник на 3 години для застигання.
LiveInternetLiveInternet
—Ссылки
—Видео
—Рубрики
—Цитатник
Букет первоцветов. Вышивка крестом. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 1.
Розы. Вышивка крестом. 1. 2. 3.
букет цветов крестом со схемой
—Метки
—Приложения
—Новости
—Фотоальбом
—Стена
—неизвестно
—
—Поиск по дневнику
—Подписка по e-mail
—Интересы
—Друзья
—Постоянные читатели
—Сообщества
—Статистика
Пляцок»Секрет монахинь»
Секрет монахинь
Вдохновение: «100 новых тортов сестры Анастасии» + мои изменения
— 200 г сахарной пудры
— 1 чайную ложку рыхлителя
Взбейте маргарин и сахар, добавить один яичный желток, и, наконец, муку, смешанную с рыхлителем. Вылить тесто в форму (большие пластины 30×35 см), выпекать около 35 минут при 180 ° C.
— 100 г сахарной пудры
— 1 чайную ложку рыхлителя
— 2 чайные ложки какао
— 500 г сахарной пудры( думаю много это )
— 2 без сахара, ванильных пудинаг
— 1 чайная ложка порошка для выпечки (можно не давать)
Взбейте маргарин с сахаром, добавить яичные желтки,творог, пудинги, рыхлитель?, взбитые яичные белки и, наконец, добавить натертое темное замороженное тесто
В форму положить светлое тесто (немного его подпечь до чуть золотистой корочки),на него вылить творожное тесто
Все выпекать около 60 минут при 175 ° С. Дать остыть.
— 1 без сахара, ванильный пудинг
— 2 столовые ложки сахара
— 1 пачка сливочного масла
Растворите желе в 1/4 стакана горячей воды.
Из пудинга сварить заварной крем
На творожный корж положить пудинговую массу,накрыть коржом №1
Залейте шоколадным соусом, посыпать измельченными грецкими орехами,охладить